Prøvepakker – til dig der gerne vil teste det af


Kender du det? Du står der midt i stofble-junglen og ved ikke, hvilken vej du skal gå! Stofbleer, hvilket mærke, hvilket system, hvilken model – det er helt forvirrende! Men frygt ej, bleeventyrer, for vi har den ultimative løsning til dig! Tadaa! Velkommen til vores fantastiske Stofble-Prøvepakke, som allerede har hjulpet en masse forældre med at komme godt i gang! Her kan du udforske den magiske verden af moderne stofbleer i hele 14 dage – uden at tømme sparegrisen!

Det koster 0 kr. at låne pakken samt et depositum på 500 kr – du betaler kun for fragten tur og retur på små 74 kr.

Du finder prøvepakken lige her på Ko og Ko’s hjemmeside.

Prøvepakken er lavet kun for din skyld – det er ikke noget jeg tjener penge på, men blot en service for at hjælpe dig, så du kan finde det perfekte match til dit barn og din familie.

Sammensætningen af pakken er meget fleksibel, og laves efter dine ønsker og hvad der er tilgængeligt.

Hvad indeholder den?

Prøvepakken indeholder følgende:

 • Op til 5 forskellige stofbleer i udvalg fra butikken (AIO, AI2, lommeble og formsyet/natble)
 • Op til 2 par blebukser. Enten to i uld (ét uldcover fra Puppi og/eller én uldblebuks fra Popolini/Disana) eller to i PUL/TPU – alt efter hvad du ønsker.
 • En wetbag til opbevaring af de beskidte bleer.
 • Boostere til mere sug i diverse bleer. Hvis ikke du har nogle specifikk eønsker, så vælger jeg dem der passer bedst til bleerne og hvad der er tilgængeligt.
 • Papirsindlæg til at fange afføring. Typen afhænger af alderen på barnet. Børn under 6 mdr vil modtage Disanas bæpapir og ældre et andet mærke.

Vær opmærksom på at det ikke giver et fuldt billede af bruge stofbleer, da du ikke vil have nok til at undgå engangsbleer. Men du kan prøve dem på, mærke dem og lave vasketests – mange har meget glæde af prøvepakken!

Jeg vil gerne teste… 

Jeg ved allerede hvilke bleer jeg vil teste: Så skriver du blot dine ønsker i kommentarfeltet. Husk at vær specifik, så jeg ved hvilke bleer du mener.

Jeg er stofble-novice: Bare rolig, jeg er her for at guide dig gennem det! Fortæl om dine ønsker og behov, og jeg vil sammensætte en prøvepakke for dig. Du kan også skrive, hvis det er et mærke eller system, som du i hvert fald gerne vil have med.

I kommentarfeltet svarer du på følgende spørgsmål:

 • Alder på barnet:
 • Størrelse: Nyfødt / Onesize / XL / Natble
 • Type: AIO / Lommeble / AI2 / Mix
 • Lukning: Velcro / Knapper / Mix
 • Materialer: Staydry / Naturlige / Mix
 • Kropstype: Slank / Buttet
 • Ønsker uldcover: Ja / Nej
 • Ønsker uldblebuks: Ja / Nej
 • Tøjstørrelse på barnet (i tilfælde af uldblebuks):

Hvis natble-pakke svar på følgende:

 • Ønsker PUL/TPU cover: Ja / Nej
 • Ønsker uldblebuks: Ja / Nej
 • Tøjstørrelse på barnet (i tilfælde af uldblebuks):

Hvad sker der, når jeg har bestilt prøvepakken?

Når du har bestilt prøvepakken, og jeg ikke har yderligere spørgsmål og alle dine ønsker er tilgængelige, så bliver din prøvepakke blot afsendt.

Du skal være opmærksom på, at der kan være ventetid på din pakke. Det afhænger af hvor mange der er i rotation og hvad dine ønsker er. Hvis dine ønsker ikke er tilgængelig indenfor en uges tid, så hører du fra mig – så hold øje med din mail! Så kan vi skifte lidt ud, eller du kan selvfølgeligt vente på de kommer tilbage.

Det kan være jeg har andre spørgsmål – så hold øje med din mail.

Det hele er meget fleksibelt, og min erfaring er, at det vigtigste er at i får testet nogle bleer!

Når den endelige pakke er defineret, vil du på mail modtage en bekræftelse af hvilke bleer du modtager i prøvepakken. Du vil modtage en oversigt med links til bleerne, så du kan læse om dem på Ko og Ko’s hjemmeside. Det kan også være der står andre gode tips og tricks, til lige netop din ble-pakke.

Når du har modtaget prøvepakken, så tjek efter, om der er de bleer, som jeg har skrevet dig, at jeg har sendt. Hvis ikke jeg hører fra dig, så går jeg ud fra de er modtaget uden problemer – og jeg går ud fra, at de alle sammen sendes retur igen. Så tjek efter for din egen sikkerhedsskyld!

Nu har jeg fået bleerne, hvad så?

Jamen så er du jo igang med eventyret! Jubii!

Jeg ser gerne, at du behandler bleerne som var det dine egne og passer på dem – husk de gerne skal holde i lang tid, og hjælpe mange andre familier ind i stofble-eventyret.

Jeg forventer du følger min guide til en god vaskerutine, som du finder lige her: vaskeguide.

Du finder tips til at håndtere afføring lige her: håndtering af afføring.

Stofble-hotline – en hjælp for dig
Opstår der nogle spørgsmål undervejs, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@koogko.dk eller tlf. 27577799 – så svarer jeg hurtigst muligt.

Ingen spørgsmål er for dumme! Husk jeg er her for at hjælpe og guide dig, så fyr endeligt løs med alle spørgsmål du måtte have.

Nu har jeg testet og er klar til at sende bleerne retur, men hvordan?

Når jeg sender bleerne, vil jeg vedlægge en udprintet returlabel. Fra den dag du modtager bleerne, skal pakken være afleveret i en pakkeshop indenfor 14 dage. Det er vigtigt du overholder denne tidsamme, da der kan sidde andre, som er ivrige efter at få lov til at teste de bleer du har.

Ønsker du ikke at benytte returlabel, kan du også vælge andre pakkeudbydere, men pakken skal altid ende hos os på vores adresse. Vi modtager ikke pakker på efterkrav.

Når du er færdig med at teste bleerne, vil jeg sætte stor pris på at du brugte et kort øjeblik, på at udfylde spørgeskemaet – på den måde kan prøvepakken blive endnu bedre! Det er vigtigt for mig at vide hvad du synes.

Hvad koster det?

Nu kommer det bedste: Det eneste, du betaler, er en lille fragtgebyr tur og retur – helt fair, ikke? Fragtgebyret ligger på sølle 74 kr. Ved bestilling af prøvepakken, reserveres et depositum på 500 kr. Depositummet får du naturligvis retur, hvis bleerne sendes retur i god stand. En kort leje på maks. 14 dage, vil ikke være nok til at påføre bleerne synligt slidtage, bleerne kan derfor forventes at blive modtaget retur i den stand, du modtog dem i.

Det er dit ansvar, at sørge for, at vores elskede stofbleer kommer tilbage i samme fine stand som du modtog dem i. Derfor vil vi desværre være nødt til at holde på depositummet, hvis bleerne ikke returneres i samme stand som du modtog dem i og de viser tegn på mislighold. Vi tilbageholder fuldt depositum ved blot én ble i dårlig stand, da det er et tegn på mislighold.

Samme stand defineres som:

 • Rene bleer uden acceptable pletter. Acceptable pletter kan stamme fra amme- og flaske-bæ. Fast afføring må ikke give pletter, så er bleen ikke ren. Husk at bruge blepapir!
 • Bleer der ikke er gået i stykker. At en knap falder af kan ske. ‘
 • Bleer der ikke lugter.

Misligholdt stand defineres som:

 • Bleer der har været vasket i vaskemiddel med parfume.
 • Bleer der har været vasket med skyllemiddel.
 • Bleer der er gået i stykker. Det vil være stor skade på bleerne som et hul i bleen, eller en syning der er revet helt op, et fastsyet indlæg der er revet af, eller andet så bleen ikke er funktionsdygtig.
 • Bleer der tydeligt ikke er rene.
 • Bleer der lugter kraftigt og uhumsk.
 • Bleer der lugter kraftigt af cigaret (eller anden type) røg.

Vigtig information

Vælger i at gå videre med stofbleer på fuld tid, kan i opleve at bleerne kan blive meget våde til at starte med. Det sker fordi huden er vant til at producere ekstra fugt for at “tilfredsstille” de superabsorberende stoffer i engangsbleerne. I løbet af 10-14 dage med stofbleer har huden vænnet sig til de nye – og sundere – forhold og bleerne vil fungere normalt. Dette sker ikke for alle i overgangen, men det er noget du skal være opmærksom på.

Vær opmærksom på at blepakken ikke betragtes som en vare i forhold til “fri-fragt”-grænsen – men gælder dog naturligvis hvis de andre varer på ordren overstiger 595 kr.

Sendes ikke til udlandet – ingen rabat på denne pakke, da din udgift er ren fragt.

Stofble-kram og eventyrlige dage venter på dig!