Enkle reparationer af dine stofbleer


Der skal en del til før en ble har brug for at komme på værksted. Det kan dog ske. Og hvis du er lidt fingernem, kan du sagtens forlænge bleens liv med nogle få indgreb.

Er en knap røget af, det sker dog yderst sjældent, men er rigtig træls, hvis det er lige netop den, hvor bleen sidder helt perfekt. Så kan du skifte den ud med en KAM håndtang du kan erhverve dig hos funkjogging som i øvrigt er et godt sted at kigge, hvis du er gør-det-selv-typen, eller synes stof mod huden ikke kun er baby's privilegie, så finder du her et stort udvalg i moderne stofbind til kvinder. Nå, det var lidt et sidespring.

Er velcroen slidt, kan den også sagtens udskiftes med nyt. Det kan du også købe hos funkjogging. Er du mere til knapper, er der intet i vejen for, at udskifte velcroen, ved simpelthen at fjerne den, og erstatte med knapper.

Skulle elastikken blive så slap, den ligeså godt kunne undværes, er det også muligt at skifte den. Det er dog ikke noget jeg har erfaring med. Men her kan youtube være en god hjælp.