Enkle reparationer af dine stofbleer


Der skal en del til før en ble har brug for at komme på værksted. Det kan dog ske. Og hvis du er lidt fingernem, kan du sagtens forlænge bleens liv med nogle få indgreb.
  • Er en knap røget af, det sker dog yderst sjældent, men er rigtig træls, hvis det er lige netop den, hvor bleen sidder helt perfekt. Så kan du skifte den ud med en KAM håndtang og KAM-knapper. Prym laver også både en tang og knapper der passer til de fleste bleer (men ikke GroVia for eksempel).
  • Er velcroen slidt, kan den også sagtens udskiftes med nyt. Find en velcro af god kvalitet. Sidder der meget fnuller i velcroen kan det fjernes fra den stive del ved at trykke pakketape på den og trække det af. Den bløde del kan let reddes med en kam. Er du mere til knapper, er der intet i vejen for, at udskifte velcroen, ved simpelthen at fjerne den, og erstatte med knapper.
  • Skulle elastikken blive så slap, den ligeså godt kunne undværes, er det også muligt at skifte den. Det er en forholdsvis enkel reparation. På YouTube kan du finde flere gode guides til hvordan man skifter dem. Det kan være lidt forskelligt fra ble til ble hvordan man bedst skifter elastikken.