Om Stofble-Skolen


Hejsa - mit navn er Line og jeg står bag Stofble-Skolen

Jeg er den du møder eller taler med, når du kontakter netbutikken Ko og Ko. Jeg nyder at tale om stofbleer og dele min passion for moderne stofbleer. Meget af den information og den viden, du kan finde herinde i Stofble-Skolen, kommer af den daglige kontakt med nye stofble-mødre (og oftere og oftere fædre), erfarne brugere og eksperter på forskellige områder, samt selvfølgelig vores egne erfaringer med stofbleerne til vores 2 børn.

Privat har vi selv brugt stofbleer til vores ældste søn, Eigil, fra han var 6-7 måneder (vi opdagede det desværre ikke før) og fra den første ble til vores datter Sally.

Stofbleer blev hurtigt en passion for mig, for der er SÅ MEGET sund og logisk fornuft i brugen af stofbleer. Der er naturligvis nogle grunde til at engangsbleerne har fået plads i småbørnshjemmene, nok primært som det nemmeste valg for de voksne. Men det bedste valg for baby, det vil til enhver tid være stofbleerne i mine øjne...

 

Grundlaget for både vores eget liv, for netbutikken og også for Stofble-Skolen er en "grøn" tilgang til dagligdagen. Så du vil ikke finde råd om f.eks. at bruge skrappe kemiske midler til pletrens - selvom de måske nok er effektive, mener jeg ikke de har en plads på stofble-hylden. Der er grønne alternativer, og jeg personligt vil til enhver tid vælge den vej - og det vil naturligvis skinne igennem de råd jeg giver her.

 

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på herinde, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen herunder.

Kærligt "velkommen" til stofble-verdenen,

Line

 

Psst - blot til info

Jeg valgte at skille netbutikken og Stofble-Skolen ad, da skolen ikke skal ses som et "markedsførings-fremstød", men som et sted hvor du kan få hjælp og oplysninger om stofbleer. Du vil naturligvis støde på links til netbutikken rundt om på siden, ligesom der vil være andre relevante links

thumb_D7K_1281_1024

Kontakt Stofble-Skolen

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked