Hvad gør du når din baby tisser hele vandfald?


 

Nogle babyer tisser RIGTIG MEGET - man skulle næsten tro de ville tørre helt ind 😉

Har du et barn du ved tisser rigtig meget, betaler det sig for dig at gå efter stofbleer, der suger meget i sig selv. Og er det ikke nok, kan du bagefter booste yderligere. Større børn tisser jo også noget mere end små, så indimellem kan du komme ud for at stofbleen i sig selv ikke absorberer nok...og så skal der "boostes".

Når du booster en stofble lægger du ekstra indlæg i for at få den til at suge mere - og du kan få indlæg i alle størrelser og tykkelser, det er ofte blot et spm. om at prøve sig frem.

Materialer som bambus og hamp er supergodt som ekstra booster, da det suger supergodt - stofbleverdenens svar på superabsorberende stoffer 😉


Vælg et velsugende materiale
Nogle bletyper suger generelt bedre end andre, og har du en supertisser, vil det ofte give det bedste resultat, at gå efter et todelt blesystem med separat stofble og blebuks. Og gerne en stofble i bambus eller hamp, da de to materialer virkelig suger igennem.

Grunden til at det ofte vil være en god løsning med et todelt system er, at det er nemmere at booste en separat stofble. En AIO eller lommeble kan kun boostes til en vis grad, før den ikke længere kan slutte ordentligt til i benene og derfor risikerer at lække.

Det bedste råd her er at gå efter de mest sugende materialer og prøve sig lidt frem - der er lige så mange løsninger som der er stortissere 🙂 Og er der flere størrelser at vælge imellem og dit barn ligger sådan lige på vippen, så vælg den større strørrelse. Jo mere sugende materiale, jo mere suger stofbleen.


Oplever du, at stofbleen pludselig ikke suger nok...
Det kan det have forskellige årsager, og behøver ikke være fordi der er noget galt med bleen i sig selv.

  • Det kan være fordi den skal strippes - du kan læse mere om stofble-strip HER!
  • Det kan være fordi dit barn er i gang med et vækstspring, og derfor ændrer lidt facon. Det kan du afhjælpe ved at prøve at justere bleen lidt anderledes.